aboutus_head

GALLERATO: изключителен представител на Locherber Milano за България

Създаден през 2009 г., Gallerato e първият в България мултибранд магазин, който залага изцяло на концепцията “Made in Italy”. На площ от 250кв.м. са изложени над 1000 продукта, подбрани от водещи италиански производители с вековни традиции в сферата на интериорния текстил и домашния уют. Стремежът е чрез висококачествени продукти да се покрият нуждите от достъпен комфорт на средния и средно-висок клас потребители в България. 

От началото на 2018 г., Gallerato е екслузивен вносител и представител на италианския бранд Locherber Milano - световно признат производител на висок клас аромати за дома и интериора. 

LOCHERBER MILANO: Наследство и визия - нашата история

През 1970 година в Милано, Серджио Берлокер основава компанията Cosval Group, която простира корените си в Швейцария, държава с водеща позиция в света на козметиката и в Италия - люлката на изкуството и дизайна.Вървейки по стъпките на баща си, през 1980 година, Карло Берлокер наследява занаята и в следващите тридесет години постига изключителен успех, както в Италия, така и на световни пазари като Северна Европа, Близкия Изток и ОАЕ.

През 2010 година, семейство Берлокер създават LOCHERBER MILANO: короната на луксозните нишови парфюми и аромати за дома. Визията на Locheber Milano е да върне нещо, което лесно се губи в днешната ера на масово производство - чувството за лично отношение. За да докаже това, цялата продуктова гама на марката се уповава на 100% италианско производство, базирано на традиции, занаятчийство и майсторство.

„Двигателят на работата ми е страстта към красотата, нещо рядко, което може да се оцени само чрез смирение пред културното наследство. Повече от тридесет години съм се стремил ентусиазирано да открия уникални и незаменими съставки и обичам да следя ръцете на занаятчията, докато оформя с часове някой от нашите стъклени и дървени контейнери в търсене на перфектната форма. Работя, за да се уверя, че всеки един от нашите продукти преживява своя собствена отличителна магия." - Карло Берлокер, главен изпълнителен директор на „Cosval Group.“
 

LOCHERBER MILANO: Страст и работа - нашата философия

Ние вярваме в способността на хората да трансформират проекти и идеи в неповторими творения, които внасят радост и правят всяка секунда от деня специална. Това е причината да си поставяме високи цели и да разработим една нова концепция за глезене на сетивата, чрез любов и страст, които считаме за най-вдъхновяващите музи.

Създадохме концепция за стил на живот, уповаваща се изцяло на италианската изобретателност. Иновативните проекти на нашите дизайнери са реалност благодарение на експерти и хора на изкуството, които произвеждат ексклузивни продукти специално за нас. В продължение на три поколения сме посветени на ароматите и козметиката с дълбока отдаденост и професионализъм. Уверени сме, че сме производители на безопасни продукти с превъзходно качество.

Внимателно подбрани благородни суровини и прецизност към детайлa определят палитрата от аромати на LOCHERBER MILANO като неповторима, съблазнителна и сетивна. Всяка една колекция черпи вдъхновение и философия от различни точки на света и може да ви пренесе от тайнствена Венеция и екзотична Хавана, до пъстра Индия и хармонична Япония. Нашите продукти са блестящ акцент за дома, любимите места и важните поводи, по всяко време, където и да се намирате.