ОТВОРИ ВРАТИ ПЪРВИЯТ МОНОБРАНД БУТИК НА LOCHERBER® MILANO В БЪЛГАРИЯ

На 07 Ноември, в присъствието на ценители, клиенти и специални гости, г-жа Славка Занева, официален представител на LOCHERBER® MILANO за България, откри бутика на бранда в МОЛ Парадайз , ниво Партер (срещу Sephora).
Създадени с прецизността на швейцарските лаборатории и италианска страст, ароматните продукти на LOCHERBER® MILANO са на една разстояние до всички клиентите-ценители в София.
Основан в Милано през 1972 г., LOCHERBER® MILANO е бранд за луксозни и ексклузивни аромати, посветен на Изкуството за ароматизиране на интериора.
LOCHERBER® MILANO залага на пълна автентичност и „100% произведено в Италия“, с ангажимента да поддържа жив италианския занаятчийски талант и майсторство. Уникалните и всеобхватни творения на бранда са във формата на интериорни дифузери, нишови парфюми, ароматизирани свещи, аромати за автомобили и много други.
Качеството на продуктите LOCHERBER® MILANO е гарантирано, като в изделията се ползват 100% италиански компоненти, които са творени с италианска страст и швейцарска прецизност. Брандът съчетава естествени съставки и внимателно подбрани суровини с дизайн и артистичност, за да предложи единна концепция за изискан живот и битие.
LOCHERBER® MILANO се стреми да върне чувството за лично отношение, което често се губи в ерата на масовото производство. Марката се гордее с дългогодишните си семейни корени и остава независимо управляван бранд, гарантирайки непроменен дух, който олицетворява дългосрочна визия и пълна творческа свобода.
Именно такава семейна приемственост и бизнес философия вижда в семейния бизнес на г-жа Занева и сина й Николай Божков, фамилията Bärlocher, създали и вече трето поколение управляващи LOCHERBER® MILANO. Преди 4 години те поверяват официалното представителство на марката за България на г-жа Славка Занева, собственик на Gallerato – made in Italy концептуален шоурум и представител на премиум клас италиански брандове за домашен текстил.

Специални гости на събитието бяха част от бизнес дамите на Лайънс Клуб София Витоша – Анелия Петкова, Гергана Ташкова, Радослава Минчева, Татяна Трайкова, Станислава Георгиева, Искра Стефанова, дизайнерката София Борисова, интериорните дизайнери Татяна Станчева, Силвия Харизанова и Станимир Гладков, сем. Скрински, ПР експерта Ива Екимова, бизнес дамите Гена Събева, Мая Цакова, Елена Караколева, Ани и Бисерка Пашови, журналиста Маги Гигова и Албена Атанасова  и много други.
Любезни партньори на събитието бяха „Сладкарници Неделя“, бижута и диаманти ASSOS, „Адора ивентс“ и винарна „Better Half garage wines“.